Кафедра комп'ютерних інформаційних технологій

Вітання з початком нового навчального року

2019-09-01

Сьогодні в усіх навчальних закладах країни розпочинається відлік іще одного навчального року – періоду нових знань, нових досягнень і відкриттів. Для когось це буде першим кроком до омріяної професії – для когось – вирішальним етапом у здобутті диплома.

Нехай цей рік буде натхненним і плідним, хай відкриваються іще недосліджені таємниці науки.

Бажаю кожному студентові знайти в навчальних аудиторіях відповіді на питання, які його хвилюють, зустріти мудрих і талановитих наставників, готових вести до освітніх вершин.

Хочу, щоб наш висококваліфікований педагогічний колектив щохвилини помічав у студентських очах  рефлексію, бажання злітати до зірок, долати труднощі і перешкоди, прагнення завжди бути першими.

Окреме привітання – нашим першокурсникам. Бажаю вам стати гідними членами міцної та дружньої родини НАУ. Бережіть і примножуйте авторитет і здобутки нашого університету, пишайтеся його успіхами й додавайте до них ваші перемоги в олімпіадах та конкурсах. Нехай ваші імена лунають з почесних п‛єдесталів в Україні і світі.

У цей урочистий день пам’ятайте про тих, хто зі зброєю у руках захищає нашу з вами можливість вчити і вчитися. Будьте гідними тих, хто віддав життя за свободу і незалежність нашої держави.

Бажаю всім міцного здоров’я, благополуччя, щастя, наполегливості й терпіння, мудрості й порозуміння, злагоди і миру!

Щиро,

Володимир Ісаєнко


Переглянути всі